Εκτύπωση

Εργασίες μαθητών στη Νεοελληνική Γλώσσα

Eργασίες μαθητών των τμημάτων Α1 & Α2, στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Γλώσσας, με την επίβλεψη της καθηγήτριά τους κ. Στεργιανής Ζανέκα, με τη μέθοδο της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας και την αξιοποίηση των Τ.Π.Ε.  Το σενάριο διδασκαλίας που συντάχθηκε από την κ. Ζανέκα, διεξήχθη στο εργαστήριο της Πληροφορικής του σχολείου μας σε δυο φάσεις 4 διδακτικών ωρών για το κάθε τμήμα το Νοέμβριο του 2013.

Α΄  ΦΑΣΗ (2 διδακτικές ώρες)

Χωρισμός σε ομάδες, διερεύνηση των θεμάτων από τους μαθητές της κάθε ομάδας (και υποομάδας) και καταγραφή τους σε λογισμικό παρουσίασης

Β΄ ΦΑΣΗ (2 διδακτικές ώρες)

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας σε αρχείο παρουσίασης από τους μαθητές της κάθε ομάδας, σχολιασμός και αξιολόγησή τους από τις άλλες ομάδες

Δείτε εδώ τα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί:

Ανακοινώσεις

Συνάντηση με τους γονείς της Α' τάξης και εκλογές Δ.Σ. Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων καλούν τη Δευτέρα 23-10-2017 στις 18:00 τους κηδεμόνες των μαθητών της Α' τάξης για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτησή τους, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Θα ακολουθήσουν εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Χανίων στις 19:00.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Μεταφορά μαθητών

Καλούνται οι μαθητές που δικαιούνται ελευθέρας μετακίνησης με το Αστικό ή το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ή θέλουν να έχουν έκπτωση στη μεταφορά τους από και προς το σχολείο να προσκομίσουν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ δυνατό φωτογραφία ταυτότητος στο κ. Κούρτη.

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2017 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων από 25 Αυγούστου 2017 μέχρι και 04 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Είσοδος χρήστη

Τώρα...

Έχουμε 47 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

1ο Γενικό Λύκειο Χανίων, Γερ. Παρδάλη, 73131 Χανιά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  

Επιμέλεια, Κατασκευή σελίδων, Γ.Κυριακάκη 2011