Εκτύπωση

Το Ευρώ

Μια εργασία του 2001, παραμονές της κυκλοφορίας του νομίσματος στην Ελλάδα από μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων.
Εδώ

Εκτύπωση

Ερευνητικές εργασίες 2013-2014

Ερευνητικές εργασίες πλαίσιο 2013

Εκτύπωση

Ο κόσμος της φωτογραφίας

Το αποτέλεσμα μιας ερευνητικής εργασίας από τη Β τάξη.

Εδώ

Εκτύπωση

Ερευνητική Εργασία Α Λυκείου "Το ταξίδι του ελληνικού χρήματος από την αρχαιότητα έως σήμερα. Από τον αντιπραγματισμό στο κερματόμορφο νόμισμα"

Δείτε εδώ τα αρχεία της Ερευνητικής Εργασίας Α' Λυκείου με θέμα "Το ταξίδι του ελληνικού χρήματος από την αρχαιότητα έως σήμερα. Από τον αντιπραγματισμό στο κερματόμορφο νόμισμα", Α' τετραμήνου 2011 - 2012, υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Β. Κατσούλη.

Εκτύπωση

Ερευνητική Εργασία Α Λυκείου "Η έρευνα και η καταγραφή των δραστηριοτήτων των οικονομικών μονάδων παραγωγής του νομού Χανίων"

Δείτε εδώ τα έγγραφα της Ερευνητικής Εργασίας της Α' Λυκείου με θέμα "Η έρευνα και η καταγραφή των δραστηριοτήτων των οικονομικών μονάδων  αραγωγής του νομού Χανίων", που εκπονήθηκε το σχολικό έτος 2011 - 2012:

Δείτε εδώ τα βίντεο της Ερευνητικής Εργασίας:

http://youtu.be/QlHP2E-c3cw

http://youtu.be/2-rIDCaKQPQ

Ανακοινώσεις

Συνάντηση με τους γονείς της Α' τάξης και εκλογές Δ.Σ. Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Η διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 1ου Γενικού Λυκείου Χανίων καλούν τη Δευτέρα 23-10-2017 στις 18:00 τους κηδεμόνες των μαθητών της Α' τάξης για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτησή τους, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου.

Θα ακολουθήσουν εκλογές για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ. Χανίων στις 19:00.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Μεταφορά μαθητών

Καλούνται οι μαθητές που δικαιούνται ελευθέρας μετακίνησης με το Αστικό ή το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ή θέλουν να έχουν έκπτωση στη μεταφορά τους από και προς το σχολείο να προσκομίσουν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΩΤΕΡΟ δυνατό φωτογραφία ταυτότητος στο κ. Κούρτη.

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έτους 2017 σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων από 25 Αυγούστου 2017 μέχρι και 04 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα...

Αναζήτηση

Είσοδος χρήστη

Τώρα...

Έχουμε 19 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

1ο Γενικό Λύκειο Χανίων, Γερ. Παρδάλη, 73131 Χανιά, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.  

Επιμέλεια, Κατασκευή σελίδων, Γ.Κυριακάκη 2011